Toimitilan vuokraus

Aurinkosilta Oy vuokraa yksittäisiä huoneita esim. erilaisiin terapioihin (lyhytterapia, psykoterapia, nepsy-valmennus, Nuotti-valmennus) Tilan sisustuksessa ja välineistössä otettu huomioon eri asiakasryhmät esim. keinutuoli on nepsyasiakkaille hyvä, ei tarvitse istua paikoillaan tai iso nojatuoli johon on hyvä käpertyä.

Tilat sijaitsevat hyvien kulkuyhteuksien päässä Tampereen keskustan läheisyydessä osoitteessa Näsilinnankatu 48D, 3krs. Apuvälineiden kanssa pääsee myös tiloihin.

Tiloissa avara odotustila, johon kengät jätetään.

 

Pieni vuokrattava huone:

Josta löytyy työpiste sekä asiakkaan tuoli. Hinta 15€/h sis. alv.

Iso vuokrattava huone:

Josta löytyy työpiste sekä kaksi istumaikkaa. Keinutuoli ja iso nojatuoli. 18€/h sis alv.

Kokous/ryhmätila:

Josta löytyy istumapaikat kuudelle hengelle. Käytössä myös videotykki sekä valkokangas. 23€/h sis alv.

Sosiaalitilat:

Käytössä mikro, jääkaappi, astianpesukone, kahvinkeitin, vedenkeitin, astioita.

Välineistöä:

Käytössä on myös varastostamme löytyviä erilaisia välineitä esim. nepsyjen kanssa työskentelyyn.  Jumppapalloja,joilla  hyvä  istua  löytyy  neljä.  Erilaisia  pyöritettäviä,hypisteltäviä  esineitä.

Vuokraan sisältyy netti, tulostus 10kpl A4 (myös skannaa), kahvi, tee (näihin sokeri, hunaja, maito), saniteettituotteet, käsidesi, maskit. Toimitilalta löytyy myös ensiapupakkaus, joka tarvittaessa kaikkien käytössä sekä turvaroskakori johon voi salassa pidettäviä tietoja sisältäviä papereita hävittää.

Varaus tapahtuu sähköpostilla varaus@aurinkosilta.com.

Varaus on sitova ja peruutuksista perimme aina 10€. Laskutus kerran kuussa. Vuokraajalta tulee löytyä vastuuvakuutus, jos toimitilalla vuokrauksen jälkeen huomautettavaa. Epäsiistiksi jätetystä tilasta perimme 6€ siivousmaksun. Lisätulosteet 0,20€/kpl.