Kotiin annettava mielenterveys- ja päihdehoitotyö

Aurinkosilta tarjoaa kaikenikäisille mielenterveys- ja päihdeongelmista kärsiville ihmisille ohjausta ja tukea, ammtillista tukihenkilötoimintaa.

Ohjaus ja tuki voivat olla raha-asioiden hoitamista, lääkärissä tai muissa virastoissa yhdessä asioimista. Keskustelu ja kuuntelu tukea. Yhdessä kodista huolta pitämistä. Ihan mitä vain millaista tukea asiakas tarvitsee, paitsi hoitotoimenpiteitä. Lisäksi asiakkaan kanssa opetellaan viettämään päihteetöntä elämää ja käymään mm. elokuvissa, löytämään harrastuksia ja mitä asiakas toivoo kanssaan tehtävän.

Käyntien tiheys, kesto ja sisältö sovitaan asiakkaan ja mahdollisesti muun palvelun ostajan kanssa. Asiakkaalle asetetaan tavoitteita, joiden toteutumista seurataan. Palvelun ostaja saa kerran kuukaudessa koosteen tehdystä työstä sekä asiakkaan toteutuneista tavoitteista sekä uusista asetetuista tavoitteista.

Asiakkaiden asioissa tehdään tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa toimivien muiden yhteistyötahojen kanssa kuten perhe, lääkärit, sosiaalityöntekijät jne. Asiakas voi olla perheen lapsi, vanhempi, työssä käyvä yksineläjä tai vieroitushoidossa oleva. Kotiin annettavassa työssä palvelu on hyvin asikaslähtöistä ja asioista sekä sisällöstä sovitaan yhdessä.

Laita sähköposti tai soita niin kerron lisää.