Ajankohtaista

25/8/2022

Aurinkosillalla on hyvin tilaa Oma Väylä kuntoutuksessa. Merjalle mahtuu yksi työnohjaus (yksilö tai ryhmä).

Aurinkosillalla on rakenteilla Valkeakoskelle 16 paikkainen riippuvuuskuntoutusyksikkö, Kosken Kaski. Tästä löydät lisätietoa:

Etusivu

1/6/2022

Aurinkosillalla on Nuotti-valmennuksessa Pirkanmaalla tilaa!

Merja aloittaa syyskuussa 2022 Tampereen kesäyliopistossa Dialogic:n Voimavarakeskeisen työnohjaaja koulutuksen. Koulutus kestää 2,5v. Tälle ajalle tarjolla edullisesti yksilö- sekä ryhmätyönohjausta. Tiedustele lisää Merjalta.

17/5/2022

Aurinkosilta Oy on saanut yksityisen terveydenhuollon luvat ja löytyy Kelan Oma Väylä palvelutuottajan listalta 10.5.2022 alkaen. Oma Väylä sivulta löydät esittelyn moniammatillisesta tiimistämme, joka on huippu!

25/4/2022

Aurinkosilta Oy:n uusissa toimitiloissa Näsilinnankatu 48D, 3krs on tiistaina 26.4.2022 avoimetovet klo.10 – 15. Tarjolla kahvia, teetä ja kakkua.

15/3/2022

Aurinkosilta Oy aloittaa toiminnan uusissa toimitiloissa Näsilinnankatu 48 D 3krs 1.4.2022. Tilossa odotusuala, useita huoneita, wc. Myös liikuntarajoitteiset huomioitu.

Aurinkosillalla on aloittanut 3.3.2022 uusi työntekijä, Valtteri Rantanen, jonka vastuualueisiin kuuluvat useat eri asiat. Jos sinulle on tiedusteletavaa Aurinkosillalta voit olla myös Valtteriin yhteydessä. 

17/1/2022

Hyvää alkanutta vuotta 2022! Merja aloittaa 1.2.2022 yhteistyön Rauni ja Jukka Aaltonen Oy:n kanssa Kelan Oma väylä kuntoutuksen tiimooilta. Merja pitää tiistaisin sairaanhoitajan vastaanottoa Suvantokadulla. Nuotti-valmennukset toimivat normaalisti. Koko kevään mahtuu tasaisesti uusia. Jennalla paikkoja vapaana Pirkanmaalla ja Merjalla Pirkanmaalla sekä Kanta-Hämeessä. Merjalla vapautuu helmikuussa n. kuusi uutt valmennus paikkaa.

25/08/2021

Uudet valmentajan aloittavat 1.9.2021. Heidän esittelynsä ja listiedot löydät Nuotti-valmennus sivulta.

22/08.2021

Siittä onkin tovi, kun olen ehtinyt päivttämään. Kertoo siis, että töitä riittää. Edelleen Aurinkosillan Merjan Nuotti-valmennus paikat täynnä. Hyviä uutisia kuitenkin, Aurinkosillalla aloittaa pian kaksi uutta valmentajaa, joista lisätietoa piakkoin sekä tarkka aloitusjankohta julkaistaa milloin heille paikkoja. Merja päättää yhteistyön Premiuksen kanssa 30.8.2021, eli Premiuksen kautta ei enään syyskuussa Merjalle paikkoja. Tulevana syksynä Aurinkosillalla isoja hankkeita tulossa, joista myös kuulette kun kaikki asiat varmistuvat. 

04/02/2021

Tänään jälleen kaikki Merjan Nuotti-valmennus paikat Aurinkosillalta ja Premiukselta täynnä. Maalis-huhtikuussa uusia vapaita paikkoja. Paikkatilanetta kannattaa kysyä Merjalta suoraan! Kiitos kaikille eri tahoille jotka nuoria minulle ohjannut ja erityisesti NUORILLE <3 <3 joiden puskaradio toimii mainoksena. Olette ihania jokainen <3 <3

30/01/2021

Hyvää jo tovin kulunutta vuotta! Runsaasti tulee yhteydenottoja Aurinkosillan paikka tilanteesta Nuotti-valmennukseen. Paikat edelleen täynnä. Helmikuussa Merja voi kaksi asiakasta ottaa Premiuksen kautta. Nuori, vanhemmat tai muu hänen kanssaan työskentelevä taho voi soittaa Merjalle ja katsotaan tilanne koska mahtuu lisää nuoria. Kaikkihan Merja ottaisi, mutta vuorokauden tunnit ei vaan riitä…Paikkoja todennäköisesti  vapautuu maalis-huhtikuussa, mutta rohkeasti suoraan Merjaan yhteyttä ja katsotaan tilanne!

11/09/2020

Aurinkosillalla käväisi yksi vapaa Nuotti-valmennus paikka, joka myös samantien täyttyi. Merjan saa Nuotti-valmentajaksi myös Premius kuntoutuksen kautta, siellä vielä yksi valmennuspaikka. Seuraava mahdollinen vapautuva paikka on lokakuun alusta. 

03/08/2020

Aurinkosillan Nuotti-valmennus paikat ovat täynnä. Merjalle ohjautuu toivomalla Premius kuntoutusta palvelun tuottajaksi. Kun Premiukselta tiedustellaan onko tietty valmentaja tulee ilmoittaa halukkuus Merjalle.

20/07/2020

Aurinkosilta on rekisteröity Osakeyhtiöksi. Uusi Y-tunnus on 3148021-1

15/7/2020

Aurinkosillalla on yksi Nuotti-valmennus paikka vapaana.

13/7/2020

Aurinkosillalla on kaksi Nuotti-valmennus paikkaa vapaana. Premiuksen kautta enemmän. Lue ed. ajankohtaisilmoitus!

12/7/2020

Aurinkosillan Nuotti-valmennus paikkoja Kelalla kolme vapaana. Jos valmennettava nuori toivoo Merjaa valmentajaksi ja Aurinkosillan paikat täynnä hän voi toivoa valmennusta Premius kuntoutukselta. Kun nuoren tiedot ohjautuvat Premiukselle soittaa Premiuksen toimistosta nuorelle onko erityistoivetta ohjaajalle jolloin toivoo Merjaa. 

28/4/2020

Nuotti-valmennus lähtenyt pyörimään ja mukava olla jälleen nuorten kanssa työskentelemässä 🥰
Käytännöt Kelan kanssa sisäistyvät pikkuhiljaa. Aurinkosilta tarjoaa Nuotti-valmennusta seuraavilla paikkakunnilla:
Akaa, Hattula, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ikaalinen, Janakkala, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Riihimäki, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
 
Kun valmennettava toivoo Aurinkosillan Merjan valmentajaksi tulee Kelan käsittelijälle esittää toive, että saa Aurinkosillan palveluntuottajaksi.
 
Samat paikkakunnat ovat tarjolla Merjalla myös Nuotti-valmennusta tarjoavalla Premius kuntoutuksella. Premiukselta muut valmentajat eivät tarjoa toistaiseksi valmennusta kuin Pirkanmaan alueella. Jos toivot Merjan Premiuksen kautta esitä jälleen Kelaan tämä toivee. Lisäksi Premiukselta voi tulla yhteydenotto jossa tiedustellaan halukkuuttasi tietylle valmentajalle ja tällöin kertoa oma toive, jolloin päätyy Merja valmennettavaksi.
 
Nuotti-valmennuksesta lisää Kelan sivuilla.

9/4/2020

Poikkeustilanteesta huolimatta Aurinkosillan palveluista Nuotti-valmennus sekä lyhytterapia pyörivät. Käytössä etävastaanotot. Henkilökohtaiset vastaanotot arvioidaan yksilöllisesti 30.5.2020 asti.
Lyhytterapiasta on apua mahdollisesti poikkeustilanteen tuomien haasteiden käsittelyyn esim. ahdistus jota karanteeni voi aiheuttaa, parisuhteen käsittelyyn, omaan jaksamiseen, kuolemanpelkoon jne. Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi. Ensimmäinen kerta ilmainen. Muuten hinta 43,40€ sis.24% alv.
Nuotti-valmennus Kelan kautta haettavissa oleva palvelu 16-29 vuotiaille. Maksuton. Lisätietoa Kelan sivuilta tai Aurinkosilta.fi. Kun saa Kelalta myönteisen päätöksen voi toivoa tiettyä valmentajaa kuten Aurinkosilta, jossa minä Merja toimin valmentajana.

18/3/2020

KORONA-TIEDOTE!

Aurinkosilta aloittaa koronatilanteesta huolimatta 1.4.2020 Nuotti-valmennuksen. Käynnit toteutetaan etänä toukokuun 2020 loppuun, jonka jälkeen henkilökohtaiset tapaamiset voidaan aloittaa.
Nuotti-valmennus sisältää viisi etäyhteydenottoa, joten koronan vuoksi ei kannata jättää hakeutumatta Nuotti-valmennukseen 🙂
Nuotti-valmennuksen esittely mahdollista myös etänä!