Ajankohtaista

11/09/2020

Aurinkosillalla käväisi yksi vapaa Nuotti-valmennus paikka, joka myös samantien täyttyi. Merjan saa Nuotti-valmentajaksi myös Premius kuntoutuksen kautta, siellä vielä yksi valmennuspaikka. Seuraava mahdollinen vapautuva paikka on lokakuun alusta. 

03/08/2020

Aurinkosillan Nuotti-valmennus paikat ovat täynnä. Merjalle ohjautuu toivomalla Premius kuntoutusta palvelun tuottajaksi. Kun Premiukselta tiedustellaan onko tietty valmentaja tulee ilmoittaa halukkuus Merjalle.

20/07/2020

Aurinkosilta on rekisteröity Osakeyhtiöksi. Uusi Y-tunnus on 3148021-1

15/7/2020

Aurinkosillalla on yksi Nuotti-valmennus paikka vapaana.

13/7/2020

Aurinkosillalla on kaksi Nuotti-valmennus paikkaa vapaana. Premiuksen kautta enemmän. Lue ed. ajankohtaisilmoitus!

12/7/2020

Aurinkosillan Nuotti-valmennus paikkoja Kelalla kolme vapaana. Jos valmennettava nuori toivoo Merjaa valmentajaksi ja Aurinkosillan paikat täynnä hän voi toivoa valmennusta Premius kuntoutukselta. Kun nuoren tiedot ohjautuvat Premiukselle soittaa Premiuksen toimistosta nuorelle onko erityistoivetta ohjaajalle jolloin toivoo Merjaa. 

28/4/2020

Nuotti-valmennus lähtenyt pyörimään ja mukava olla jälleen nuorten kanssa työskentelemässä 🥰
Käytännöt Kelan kanssa sisäistyvät pikkuhiljaa. Aurinkosilta tarjoaa Nuotti-valmennusta seuraavilla paikkakunnilla:
Akaa, Hattula, Hämeenkyrö, Hämeenlinna, Ikaalinen, Janakkala, Kangasala, Lempäälä, Mänttä-Vilppula, Nokia, Orivesi, Parkano, Pirkkala, Punkalaidun, Pälkäne, Riihimäki, Ruovesi, Sastamala, Tampere, Urjala, Valkeakoski, Vesilahti, Virrat, Ylöjärvi.
 
Kun valmennettava toivoo Aurinkosillan Merjan valmentajaksi tulee Kelan käsittelijälle esittää toive, että saa Aurinkosillan palveluntuottajaksi.
 
Samat paikkakunnat ovat tarjolla Merjalla myös Nuotti-valmennusta tarjoavalla Premius kuntoutuksella. Premiukselta muut valmentajat eivät tarjoa toistaiseksi valmennusta kuin Pirkanmaan alueella. Jos toivot Merjan Premiuksen kautta esitä jälleen Kelaan tämä toivee. Lisäksi Premiukselta voi tulla yhteydenotto jossa tiedustellaan halukkuuttasi tietylle valmentajalle ja tällöin kertoa oma toive, jolloin päätyy Merja valmennettavaksi.
 
Nuotti-valmennuksesta lisää Kelan sivuilla.

9/4/2020

Poikkeustilanteesta huolimatta Aurinkosillan palveluista Nuotti-valmennus sekä lyhytterapia pyörivät. Käytössä etävastaanotot. Henkilökohtaiset vastaanotot arvioidaan yksilöllisesti 30.5.2020 asti.
Lyhytterapiasta on apua mahdollisesti poikkeustilanteen tuomien haasteiden käsittelyyn esim. ahdistus jota karanteeni voi aiheuttaa, parisuhteen käsittelyyn, omaan jaksamiseen, kuolemanpelkoon jne. Ota rohkeasti yhteyttä ja kartoitetaan tilanteesi. Ensimmäinen kerta ilmainen. Muuten hinta 43,40€ sis.24% alv.
Nuotti-valmennus Kelan kautta haettavissa oleva palvelu 16-29 vuotiaille. Maksuton. Lisätietoa Kelan sivuilta tai Aurinkosilta.fi. Kun saa Kelalta myönteisen päätöksen voi toivoa tiettyä valmentajaa kuten Aurinkosilta, jossa minä Merja toimin valmentajana.

18/3/2020

KORONA-TIEDOTE!

Aurinkosilta aloittaa koronatilanteesta huolimatta 1.4.2020 Nuotti-valmennuksen. Käynnit toteutetaan etänä toukokuun 2020 loppuun, jonka jälkeen henkilökohtaiset tapaamiset voidaan aloittaa.
Nuotti-valmennus sisältää viisi etäyhteydenottoa, joten koronan vuoksi ei kannata jättää hakeutumatta Nuotti-valmennukseen 🙂
Nuotti-valmennuksen esittely mahdollista myös etänä!